Tak til ...

  • Like Niller Pilfinger ->

Tak til …

En kæmpe tak til: Pædagogstuderendes Studieorganisation (PLS), Socialpædagogernes Landsforbund (SL), Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund (BUPL), Lambda og StorkKlinik for uundværlig økonomisk støtte. Det er temmelig dyrt at udgive billedbøger på det knap så udbredte verdenssprog, dansk. Det skyldes de særlige udgifter til illustrationer og tryk på slidstærkt og miljørigtigt papir. Når bogens målgruppe så ydermere er temmelig begrænset, ja så ville Niller nok aldrig have fået sine eventyrlige udflugter til hverken Flyvergrillen eller Bakken, hvis det ikke var for de kære sponsorer.

Tak til alle fødselshjælperne
En stor tak skal også lyde til: Kasper, Amina og familien i det røde, runde hus på Grækenlandsvej for inspiration, PROUD! og Tine Kristensen for fødselshjælp, Nicklas Kim Pedersen for det fantastiske Niller-kostume, Sissel Bergfjord, Nicole Boyle Rødtness, Marie Malthe Ladefoged og Eva Steenholt for nyttige kommentarer til 1’eren, til alle mine mange prøvekaniner for sjove anekdoter og brugbar feedback, til eleverne på LevAs for teknisk assistance med Youtube-videor og lydbog, til Ligefrem.dk for hjemmesidedesign samt til Anna Herand og Jonas Schmidt for indtaling af lydbøger.

Også tak til alle Niller Pilfingers Facebookvenner, der med like-tilkendegivelser og søde brevhilsner fra dag ét har bakket op om projektet og bekræftet min tro på, at tiden var moden til at ligestille regnbuefamilier i børnelitteraturen.

Tusind tak folkens!

Din hjælp betyder meget
Du kan være med til at hjælpe næste bog i serien på landevejen ved at:

  • Sprede rygtet om Niller Pilfinger-projektet til dine venner via Facebook.
  • Lokke dit lokale bibliotek til at indkøbe et eksemplar, så børn i hele dronningeriget kan møde Nillers univers.
  • Stikke din DF-moster et eksemplar, så hendes børn får en bredere horisont.
  • Opfordre dit barns daginstitution til at købe bøgerne og kigge i det pædagogiske materiale.
  • Fortælle dine venner i udlandet om oversættelserne.

Kulturmæcener, der ønsker at støtte projektet er velkomne til at kontakte undertegnede på alle tider af døgnet for en samarbejdsaftale.

/Stine Josefine Dige